drop_blue_leftdrop_blue_rightdrop_hoverdrop_large_leftdrop_large_rightdrop_menu

Werk en dagbesteding

Wilt u weer als vrijwilliger aan de slag? Of een zinvolle dagbesteding? Of weet u eigenlijk niet zo goed waar u naar op zoek bent? De begeleiders van Compleet Mensenwerk helpen u graag verder met het vinden van een passende baan of zinvolle daginvulling.

Participeren is belangrijk. Door uw dag in te vullen met een hobby, sport, vrijwilligerswerk of betaald werk krijgt u het gevoel dat u ergens bij hoort. En belangrijker: u maakt weer deel uit van de maatschappij. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of zoekt u ondersteuning bij het vinden van een passende baan of daginvulling. Samen kijken we naar uw wensen, talenten en mogelijkheden voor een zinvolle dagbesteding. Dit kan bijvoorbeeld al voor een paar uur per week tot één of meerdere dagdelen per week. Het uitgangspunt is dat het een daginvulling is die bij u past. Zodat u op een passende manier kunt participeren in de maatschappij.

Meer informatie?

Voor vragen of meer informatie over begeleiding bij werk en dagbesteding kunt u contact opnemen via het algemeen contactformulier, bellen naar:
06 – 11 95 52 92 of mailen naar:  info@compleet-mensenwerk.nl.