Ambulante begeleiding

Woont u zelfstandig, maar heeft u hulpvragen bij het uitvoeren of regelen van noodzakelijke algemene dagelijkse bezigheden?

Compleet Mensenwerk biedt ambulante begeleiding aan volwassenen en jongeren vanaf 18 jaar met een ernstige psychiatrische aandoening en/of psychosociale problematiek die ondersteuning in de vorm van begeleiding nodig hebben.

Onze begeleiders kunnen u ondersteunen middels begeleiding op alle levensdomeinen waaronder wonen, financiën, huishouding, sociale contacten en dagbesteding. De begeleiding kan zowel bij u thuis als elders geboden worden. Dit doen we geheel op maat. Eenieder is uniek en vraagt dus ook om een andere vorm van begeleiding.

Hoe werken wij?
Nadat u verwezen bent door de Gemeente of een andere partij naar Compleet Mensenwerk wordt er contact met u opgenomen om een intake in te plannen. Tijdens de intake wordt er met u besproken wat uw hulpvragen zijn en waarop er begeleiding geboden kan worden door Compleet Mensenwerk. De begeleiding wordt afgestemd op uw mogelijkheden, kansen en kwetsbaarheden. Dit legt u samen met uw begeleider vast in een plan. Dit plan dient als leidraad voor de begeleiding die aan u geboden zal gaan worden. Middels dit plan werkt u met ondersteuning van begeleiding toe naar een situatie waarin u zelfstandig de regie over uw eigen leven kunt voeren.

Compleet Mensenwerk is gecontracteerd om deze zorg te bieden op basis van ZIN (Zorg in Natura). PGB (persoonsgebonden budget) behoort ook tot de mogelijkheden.

Heeft u behoefte aan informatie over ambulante begeleiding in het Arabisch? Klik op deze link: Folder Ambulante Begeleiding in het Arabisch

Meer informatie?

Voor vragen of meer informatie over ambulante begeleiding kunt u contact opnemen via het algemeen contactformulier.

Of neem contact op.
T: 085-485 9688
E: info@compleet-mensenwerk.nl.