Werkfit

Bij langere tijd zonder werk kan de stap naar een betaalde baan groot zijn. Daarnaast kan het zijn dat er zaken in iemands leven spelen waardoor iemand nog niet klaar is om naar betaald werk te gaan.

Het traject Werkfit is erop gericht dat iemand klaar wordt gemaakt om zich verder te ontwikkelen richting een betaalde baan of zinvolle daginvulling. Hierin bekijken wij wat iemand kan, welke ontwikkelmogelijkheden iemand heeft, welk werk passend is en wat iemands belemmeringen zijn.

Na het doorlopen van het traject is er een goed beeld van de zoekrichting naar betaald werk of zinvolle daginvulling.

De opbouw van het traject kan per persoon verschillen. Wij kijken naar de kwaliteiten van iemand, maar ook naar waar iemand rekening mee moet houden.

Belangrijke doelen tijdens dit traject zijn:

  • Versterken werknemersvaardigheden
  • Verbeteren van persoonlijke effectiviteit
  • In kaart brengen van arbeidspositie

 Dit traject kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld met een werkervaringsplek, dit is een werkplek waarin iemand binnen een regulier lokaal bedrijf aan re-integratiedoelen gaat werken. Onze coaches kom regelmatig langs op de werkplek om te bespreken hoe het gaat.

Als iemand klaar is voor een vervolgstap kunnen wij ondersteunen door te bemiddelen naar werk.

 

Terug naar Gemeenten.

Waarom Compleet Mensenwerk?

Binnen de re-integratiebegeleiding staat het werk centraal. Compleet Mensenwerk biedt ondersteuning op maat. Onze deskundige medewerkers hebben onder andere ruime ervaring met psychische/psychosociale problematiek, fysieke beperkingen en intercultureel werken. Wij kunnen maatwerk leveren binnen verschillende arbeidsmarktsectoren en aan mensen met verschillende opleidingsniveaus. Vanwege de diversiteit aan expertises die wij tijdens een traject kunnen inzetten, is de nodige ondersteuning altijd dichtbij.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op via het algemeen contactformulier, bellen naar:
085 – 485 9688 of mailen naar:  info@compleet-mensenwerk.nl