Participatie interventie

In het traject ‘Participatie interventie’ helpen wij bij het zetten van de eerste stap buiten de vertrouwde omgeving. Per traject kan dit er anders uitzien. Zo kunnen wij iemand ondersteunen bij het uit een isolement komen, het vinden van passende zorg of het opbouwen van sociale contacten.

In onze begeleiding zorgen wij voor één vaste coach die deze spannende eerste stappen zal begeleiden. In onze begeleiding vinden wij het belangrijk dat iemand zelf de regie in het traject houdt, maar wij prikkelen iemand wel op een positieve manier te om zich te ontwikkelen. Dit traject betekent een eerste stap naar een nieuw leven.

 

Terug naar UWV.

Waarom Compleet Mensenwerk?

Binnen de re-integratiebegeleiding staat het werk centraal. Compleet Mensenwerk biedt ondersteuning op maat. Onze deskundige medewerkers hebben onder andere ruime ervaring met psychische/psychosociale problematiek, fysieke beperkingen en intercultureel werken. Wij kunnen maatwerk leveren binnen verschillende arbeidsmarktsectoren en aan mensen met verschillende opleidingsniveaus. Vanwege de diversiteit aan expertises die wij tijdens een traject kunnen inzetten, is de nodige ondersteuning altijd dichtbij.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op via het algemeen contactformulier, bellen naar:
085 – 485 9688 of mailen naar:  info@compleet-mensenwerk.nl