Naar werk

Iemand is er klaar voor om de stap naar een (betaalde) werkplek of stageplek te maken en heeft al inzicht in zijn/haar mogelijkheden, belemmeringen en een idee welk werk passend is.

 

 

Een betaalde baan vinden is niet gemakkelijk en al helemaal niet als iemand rekening moet houden met belemmeringen in het werk of extra begeleiding nodig heeft op de plekwerk. Het zoeken naar een baan vraagt dan om een bepaalde aanpak. Het traject ‘Naar werk’ biedt hier ondersteuning bij. Compleet Mensenwerk voert dit traject voor het UWV uit.

Tijdens het traject bieden wij de mogelijkheid tot:

  • Sollicitatietraining
  • Netwerk in kaart brengen
  • Cv en werknemersprofiel opstellen
  • Bemiddeling naar werk
  • Begeleiding bij sollicitatiegesprekken

Om iemand zo goed mogelijk te ondersteunen bij het vinden van passend werk, hebben wij een ervaren accountmanager met een groot netwerk en veel ervaring op het gebied van bemiddeling van doelgroepen.

Als er een werkplek gevonden is kan er een proefplaatsing ingezet worden, zodat de werkgever en de werknemer de tijd hebben om te bekijken of deze werkplek passend is.  Als de werkplek na de proefplaatsing passend wordt bevonden door de werkgever en de werknemer wordt het contract omgezet in een betaalde baan.

Het vervolg op dit traject is Jobcoaching.

 

Terug naar UWV.

Waarom Compleet Mensenwerk?

Binnen de re-integratiebegeleiding staat het werk centraal. Compleet Mensenwerk biedt ondersteuning op maat. Onze deskundige medewerkers hebben onder andere ruime ervaring met psychische/psychosociale problematiek, fysieke beperkingen en intercultureel werken. Wij kunnen maatwerk leveren binnen verschillende arbeidsmarktsectoren en aan mensen met verschillende opleidingsniveaus. Vanwege de diversiteit aan expertises die wij tijdens een traject kunnen inzetten, is de nodige ondersteuning altijd dichtbij.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op via het algemeen contactformulier, bellen naar:
085 – 485 9688 of mailen naar:  info@compleet-mensenwerk.nl