Modulaire re-integratiediensten

Deze trajecten zijn bedoeld voor mensen die nog niet klaar zijn voor een traject Werkfit maken, omdat de stap richting werk nog te groot is. In deze trajecten bieden wij opmaat gemaakte begeleiding met een integrale aanpak.

Het doel is een eerste stap zetten richting een passende daginvulling.

De trajecten die wij uitvoeren zijn:

Wij hebben naast re-integratie ook de mogelijkheid om iemand ondersteuning te bieden vanuit ons ambulante team. In deze trajecten wordt er gekeken naar wat er nodig is om een vervolgstap te kunnen maken, dit kan werk- of studiegerelateerd zijn maar het kan ook gaan om het oplossen van voorliggende problematiek: toeleiding naar zorg, ondersteuning bij scholing of het opbouwen van een sociaal netwerk.

 

Terug naar UWV.

Waarom Compleet Mensenwerk?

Binnen de re-integratiebegeleiding staat het werk centraal. Compleet Mensenwerk biedt ondersteuning op maat. Onze deskundige medewerkers hebben onder andere ruime ervaring met psychische/psychosociale problematiek, fysieke beperkingen en intercultureel werken. Wij kunnen maatwerk leveren binnen verschillende arbeidsmarktsectoren en aan mensen met verschillende opleidingsniveaus. Vanwege de diversiteit aan expertises die wij tijdens een traject kunnen inzetten, is de nodige ondersteuning altijd dichtbij.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op via het algemeen contactformulier, bellen naar:
085 – 485 9688 of mailen naar:  info@compleet-mensenwerk.nl