Eerste groep deelnemers zelfredzaamheidsroute ontvangen certificaat MAP

Na een succesvolle afronding van de Module Arbeidsmarkt en Participatie ontving op donderdag 4 juli de eerste groep deelnemers van de zelfredzaamheidsroute van de Gemeente Wageningen hun certificaat van trainers Iris van Veldhuisen en Mieke Werner-Govers.

De MAP-training is een verplichte training voor inburgeraars, waarin zij kennismaken met de Nederlandse Arbeidsmarkt. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere beroepsoriëntatie, kansberoepen, hoe je van een broodbaan naar je droombaan toe kunt werken en hoe je nu werk vindt in Nederland. Wij geven deze training bij Compleet Mensenwerk voor de inburgeraars van de Gemeente Wageningen.
Het was een ontzettend leergierige groep, gemotiveerd om verdere stappen te zetten in participatie op de Nederlandse arbeidsmarkt. Er zijn zelfs tijdens de MAP-training al mooie stappen gezet!

Alle deelnemers waren terecht trots op hun certificaat en we willen ze nogmaals feliciteren met de afronding van de MAP. Speciale dank aan De koekfabriek voor het interessante werkbezoek wat we daar hebben gehad.

Groepsfoto met klantmanagers