Bemiddeling naar werk

Iemand is er klaar voor om de stap naar een (betaalde) werkplek of stageplek te zetten en heeft al inzicht in de mogelijkheden, belemmeringen en welk werk passend is, maar loopt er tegenaan dat het vinden van passende werkplek lastig is. Wij helpen mensen bij het vinden van passend werk.

Wij proberen in onze begeleiding naar duurzame uitstroom te werken, daarom nemen wij iemand mee in het proces van solliciteren zodat iemand leert hoe dit werkt en dit in de toekomst zelfstandig kan.

Aan het eind van het traject zorgen wij ervoor dat iemand kan starten op een passende (betaalde) werkplek. Bij het zoeken naar werk kijken wij niet alleen naar ons eigen netwerk, maar ook naar het netwerk van iemand zelf.

Tijdens het traject bieden wij de mogelijkheid tot:

  • Sollicitatietraining
  • Netwerk in kaart brengen
  • Werknemersprofiel opstellen
  • Bemiddeling naar werk
  • Begeleiding bieden bij sollicitatiegesprekken

Om iemand zo goed mogelijk te ondersteunen bij het vinden van passend werk, hebben wij een ervaren accountmanager met een groot netwerk en veel ervaring op het gebied van bemiddeling van doelgroepen.

Er kan een proefplaatsing ingezet worden, zodat de werkgever en de werknemer de tijd hebben om te bekijken of deze werkplek passend is.  Als de werkplek na de proefplaatsing passend wordt bevonden door de werkgever en de werknemer wordt het contract omgezet in een betaalde baan.

Als er een passende betaalde werkplek gevonden is kan er jobcoaching ingezet worden.

 

Terug naar Gemeenten.

Waarom Compleet Mensenwerk?

Binnen de re-integratiebegeleiding staat het werk centraal. Compleet Mensenwerk biedt ondersteuning op maat. Onze deskundige medewerkers hebben onder andere ruime ervaring met psychische/psychosociale problematiek, fysieke beperkingen en intercultureel werken. Wij kunnen maatwerk leveren binnen verschillende arbeidsmarktsectoren en aan mensen met verschillende opleidingsniveaus. Vanwege de diversiteit aan expertises die wij tijdens een traject kunnen inzetten, is de nodige ondersteuning altijd dichtbij.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op via het algemeen contactformulier, bellen naar:
085 – 485 9688 of mailen naar:  info@compleet-mensenwerk.nl