Begeleiding bij scholing

In het traject ‘begeleiding bij scholing’ begeleiden wij mensen die een opleiding willen volgen maar ondersteuning nodig hebben bij bijvoorbeeld het plannen, structureren of andere studievaardigheden.

 

We bieden hulp bij het zoeken naar een passende opleiding met mogelijkheden op de arbeidsmarkt en begeleiding tijdens de scholing of stage.

 In onze begeleiding zorgen wij voor één vaste coach. Wij hebben coaches die gespecialiseerd zijn in het vinden van een passende opleiding en die weten wat er geregeld moet worden zodat iemand een goede start op de opleiding kan maken.

Met dit traject vergroot iemand uiteindelijk zijn kansen op de arbeidsmarkt en bij het vinden van een passende en duurzame werkplek.

 

Terug naar UWV.

Waarom Compleet Mensenwerk?

Binnen de re-integratiebegeleiding staat het werk centraal. Compleet Mensenwerk biedt ondersteuning op maat. Onze deskundige medewerkers hebben onder andere ruime ervaring met psychische/psychosociale problematiek, fysieke beperkingen en intercultureel werken. Wij kunnen maatwerk leveren binnen verschillende arbeidsmarktsectoren en aan mensen met verschillende opleidingsniveaus. Vanwege de diversiteit aan expertises die wij tijdens een traject kunnen inzetten, is de nodige ondersteuning altijd dichtbij.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op via het algemeen contactformulier, bellen naar:
085 – 485 9688 of mailen naar:  info@compleet-mensenwerk.nl