drop_blue_leftdrop_blue_rightdrop_hoverdrop_large_leftdrop_large_rightdrop_menu

 Een uitdagende functie als senior persoonlijk begeleider In het Ambulante Team in Wageningen

In verband met de toenemende vraag voor ambulante ondersteuning van onze cliënten in de regio Food Valley en Centraal Gelderland (Ede, Wageningen, Renkum, Arnhem, Rhenen, Veenendaal en Barneveld) zijn wij op zoek naar een senior persoonlijk begeleider. Vind jij het een uitdaging om als senior persoonlijk begeleider aan de slag te gaan binnen het ambulante team in Wageningen en aan onze cliënten in de regio herstel- en ontwikkelingsgerichte begeleiding te bieden? Dan zijn wij van Compleet Mensenwerk op zoek naar jou!

compleet-mensenwerk_1980_1290_05

Dienstverband mogelijk van 32 tot 36 uur per week

Wie zijn wij?

Compleet Mensenwerk begeleidt mensen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek. Deze begeleiding is herstel ondersteunend. We ondersteunen cliënten in het benutten van hun mogelijkheden om inhoud te geven aan hun leven. Hierbij richten wij ons op het wonen en werken/ participeren als belangrijke voorwaarden om je leven weer op de rit te krijgen. Dit doen wij o.a. door het bieden van ambulante begeleiding in de regio’s Rivierenland, Centraal Gelderland en Food Valley. In verband met een toenemende vraag voor ambulante ondersteuning in de regio Food Valley en Centraal Gelderland zijn wij op zoek naar een ervaren Senior Persoonlijk Begeleider.

De uitdaging:

Je geeft op methodische wijze begeleiding aan cliënten met (ernstige) psychiatrische aandoeningen en/of psychosociale problematiek. De ondersteuning is gericht op veilige en goede woon- en leefomstandigheden, lichamelijk en geestelijk welzijn, (vrijwilligers)werk en dagbesteding en opbouw en/of herstel van het sociale netwerk. Als Senior Persoonlijk Begeleider ben je in samenwerking met je team, een van de belangrijkste schakels in het dynamische proces van de cliënt. Hierbij worden wensen en verlangens van de cliënt naar boven gehaald. De begeleiding is gericht op zelfredzaamheid en volwaardig burgerschap van de cliënt.

Daarnaast ben je als senior verantwoordelijk voor overstijgende taken binnen het team, zoals: ontwikkelingen en trends signaleren in een veranderend zorglandschap, verrichten van coördinerende werkzaamheden binnen het team, adviseren bij complexe casuïstiek.

 

Jouw kwaliteiten:

Als Senior Persoonlijk Begeleider beschik je over een relevante opleiding op Hbo-niveau, (bij voorkeur Hbo-Social Work (SPH, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening), of Hbo-Verpleegkunde, aangevuld met meerdere jaren ervaring met de doelgroep. Je hebt kennis van psychiatrische problematiek, de gehanteerde behandel- en begeleidingsmethoden en van de geldende richtlijnen. Ervaring heb je opgedaan binnen zowel Beschermd Wonen als Ambulante Begeleiding. Je neemt initiatief en kan interveniëren in crisissituaties. Creativiteit, flexibiliteit en professionele autonomie zijn nodig om buiten bestaande kaders te kunnen denken. Je bent van nature een verbinder en weet te schakelen tussen verschillende belangen.

Je brengt kennis en kunde mee over het spanningsveld van het werken in een veranderend zorglandschap. Je kan daarbij boven het primair proces uitstijgen en zien wat de behoeftes zijn van cliënten, organisatie of ketenpartners. Als senior vind je het een uitdaging om binnen dit spanningsveld de verbinding tot stand te brengen, met oog voor de verschillende belangen.

Compleet Mensenwerk is sterk in het Ontwikkelingsgericht Wonen, dit betekent dat je samen met de cliënt kijkt naar zijn of haar toekomst. Je realiseert je dat een cliënt slechts bepaalde tijd van Compleet Mensenwerk ondersteuning zal krijgen, om daarna weer zoveel mogelijk de regie over zijn eigen leven te voeren. Je sluit nadrukkelijk aan bij de cliënt in de thuissituatie. De doelgroep van Compleet Mensenwerk is zeer divers, met een diverse culturele achtergrond.

Wat maakt werken bij Compleet Mensenwerk zo boeiend:

Je werkt in een jong en enthousiast team, je geniet een grote mate van vrijheid en je beheert je eigen agenda. Je draagt als senior bij aan een verdere professionalisering van het team en de organisatie Tegelijkertijd zoek je ook de verbinding met je collega ´s om af te stemmen over de werkwijze en durf je feedback te geven en te ontvangen. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk/ Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. De salariëring vindt plaats volgens schaal 8. Deze schaal kent een maximum van € 3.624 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. De aanstelling is vooralsnog voor de duur van een jaar.

Reageren kan tot 15 september 2020 De eerste gesprekken vinden plaats in week 39.

Interesse:

Bekijk de vacature op Indeed

Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Rutger Davelaar- van Hoolwerf (Senior Persoonlijk Belegeider) 06-11805134, of Rachael Stoll (Manager Wonen en Ambulante begeleiding) 06-15325540