drop_blue_leftdrop_blue_rightdrop_hoverdrop_large_leftdrop_large_rightdrop_menu

Vacature Manager Ontwikkelingsgericht Wonen

DSC_0524

Compleet Mensenwerk begeleidt mensen met psychiatrische en psychosociale problematiek en ondersteunt hen met het benutten van mogelijkheden om inhoud te geven aan hun leven. De begeleiding is sterk ontwikkelingsgericht en focust zich op wonen en werken/participeren in de samenleving.

De organisatie Compleet Mensenwerk kan omschreven worden als mensgericht, informeel en succesvol. Het is een platte organisatie met korte lijnen. Zij bestaat op dit moment uit ongeveer 40 medewerkers en biedt ‘Beschermd Wonen’ aan in Druten en ‘Ambulante Begeleiding’ in de regio’s Nijmegen, Rivierenland en de gemeenten Ede, Veenendaal en Rhenen. Lokaal staat de organisatie goed op de kaart en mede door een aantal gegunde aanbestedingen is Compleet Mensenwerk zowel in ‘Beschermd Wonen’ als in de ‘Ambulante Begeleiding’ verder aan het groeien. In de regio Food Valley heeft de organisatie de ambitie om ook ‘Beschermd Wonen’ aan te bieden en dit kwalitatief en succesvol neer te zetten en uit te bouwen zoeken wij voor onze opdrachtgever een Manager Ontwikkelingsgericht Wonen.

Functie
De manager Ontwikkelingsgericht Wonen is gericht op het realiseren van de juiste woonplekken en ondersteuning voor cliënten die gebruik maken van de diensten van Compleet Mensenwerk. Met kennis van het werkveld GGZ en ruime ervaring in het opzetten van kleinschalig wonen zet jij de lijnen uit waardoor de organisatie kan uitbreiden. Je bent in- en extern aanspreekpunt en boegbeeld in de regio en daarnaast verantwoordelijk voor de aansturing van zelfstandig werkende (ambulante) teams in jouw regio.

Met passie voor de doelgroep zet je de organisatie verder op de kaart. Om dit te realiseren ben je een echte netwerker en heb je een duidelijke visie op wonen. Samenwerking met partijen in de regio is voor jou vanzelfsprekend. Je hebt een uitstekend zicht op de sociale kaart en weet goed gebruik te maken van bestaande netwerken en je eigen netwerk.

Het doel van de Manager Ontwikkelingsgericht Wonen is zowel in ‘Beschermd Wonen’ als in ‘Ambulante Begeleiding’ uitbreiding van Compleet Mensenwerk in de genoemde regio te realiseren en dit kwalitatief en succesvol te bestendigen. Je werkt samen met bevlogen collega’s die zich gezamenlijk inzetten voor de organisatie en haar cliënten. Je rapporteert aan de directeur en vormt met hem en twee collega-managers gezamenlijk het MT.

Functie-vereisten
Om in aanmerking te komen dien je te beschikken over:

  • Een afgeronde HBO-opleiding in de zorg, aangevuld met een bedrijfskundige opleiding.
  • Kennis van het werkveld GGZ en ervaring met het opzetten van kleinschalige woonvormen.
  • In staat om jouw plannen en ideeën op commerciële wijze uit te rollen.
  • Focus op wonen en werken en kennis hebben van de Participatiewet.
  • Relevant netwerken en ervaring met aanbestedingsprocedures, PGB financiering, WMO en Wet langdurige zorg.

Aanbod
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn van kracht. Inschaling afhankelijk van kennis en ervaring ingeschaald in schaal 10 – 12 van de cao Zorg en Welzijn. Positie is beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week. Je werkt vanuit de kantoren van Compleet Mensenwerk in Druten of Wageningen.

Voor vragen en/of het kenbaar maken van interesse (solliciteren) graag onderstaande contactgegevens gebruiken:

  • Email: hans.spruijt@nl.randstad.com
  • Mob: 06 83 14 46 80

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.