Teamleider werkpunt locatie Wageningen 36 uur

Wil jij werken in een gedreven en enthousiast team, waar we open staan voor jouw inbreng en initiatieven en waarbij je de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen?

Kom dan ons team versterken!

compleet-mensenwerk_1980_1290_05

Bij Compleet Mensenwerk willen we dat iedereen zo volledig en zelfstandig mogelijk kan participeren in de maatschappij. Wij gaan ervan uit dat ieder mens een zinvolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij, ook als je leven om allerlei redenen niet op orde is. Wij werken samen met onze klanten en opdrachtgevers vanuit betrouwbaarheid, gelijkwaardigheid en wederkerigheid naar optimale duurzame participatie.

Wat ga je doen?

Als teamleider ben je eindverantwoordelijk voor het functioneren van de locatie waar de dienstverlening wordt geboden aan verschillende doelgroepen in de vorm van beschutte werkplekken, re-integratietrajecten, job coaching, life coaching en sociale activering. Daarin heb je een faciliterende rol, met als doel het team optimaal te laten functioneren. Je treedt zo nodig coachend en bemiddelend op. Als teamleider ben je de verbindende schakel en vertegenwoordiger van de organisatie voor deelnemers, medewerkers en externe relaties. Je ontvangt leiding van de Operationeel directeur en zelf geef je hiërarchisch leiding aan een team van ongeveer 15 medewerkers (bestaande uit onder andere participatiecoaches, jobcoaches, werkbegeleiders en een accountmanager).

 

Wat je als Teamleider meebrengt

·         Je hebt een passende HBO opleiding afgerond, aangevuld met een middle management/ bedrijfskundige opleiding en je hebt ervaring als leidinggevende

·         Daarnaast heb je kennis relatiemanagement, acquisitie, marketing en bedrijfsmatig inzicht zijn vereist voor een goede invulling van de functie. Kennis van en ervaring met de verschillende doelgroepen van de Participatiewet is een must.

·         Je ben resultaatgericht en weet op een coachende en enthousiasmerende manier het team en de kwaliteit van dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

·         Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en empathisch vermogen.

·         Je bent ondernemend, oplettend, positief en hebt een goede uitdrukkingsvaardigheid. Je houdt van pionieren en werkt graag samen!

Hier doe je het voor

We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en hebben daarom veel aandacht voor wie je bent en wat jou gelukkig maakt. Je bent een belangrijk onderdeel van de organisatie. Je hebt de vrijheid binnen duidelijke financiële kaders om samen met het team en de cliënten een onderscheidende locatie te ontwikkelen. Je ondernemende ambities en creativiteit kun je hierin volop volbrengen. Hierin word je door specialisten ondersteund.  We bieden jou een inspirerende omgeving waarin jij je volop kunt ontwikkelen. Een werkplek waarbij humor, vertrouwen en inspriatie belangrijke waarden zijn. 

Maar natuurlijk ook hiervoor…

  • Een baan die bij je past voor 36 uur per week.
  • De functie is ingedeeld in functieschaal 10 van de CAO Sociaal Werk , inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Boven opje salaris krijg je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
  • Goede pensioenopbouw via pensioenfonds Zorg & Welzijn
  • Vergoeding voor je reiskosten
  • Alles wat nodig is om je werk te doen, zoals een mobiel en laptop

Wil jij werken bij Compleet Mensenwerk?

Heb je vragen over deze vacature of wil je voordat je solliciteert even sparren dan kan je tijdens kantooruren contact opnemen met Kim Bosch, 0622184535. Wil je solliciteren? Stuur je sollicitatie, inclusief motivatie en CV, naar j.ermers@compleet-mensenwerk.nl