Gastvrouw

Voor onze mooie locatie in Tiel zoeken wij een gastvrouw of heer! Jij bent het vaste gezicht voor onze bewoners, een vertrouwenspersoon. Met een grote mate van verantwoordelijkheid help jij onze cliënten om hun leven weer op orde te krijgen.

compleet-mensenwerk_1980_1290_05

Boodschappen doen, koken, een luisterend oor bieden, huishoudelijke ondersteuning, jij hebt een belangrijke ondersteunende rol als gastvrouw of heer. Jij biedt een huiselijke sfeer aan onze bewoners!

Kom jij ons team versterken?

Over de organisatie

Compleet Mensenwerk begeleidt mensen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek. Deze begeleiding is herstel ondersteunend. We ondersteunen onze cliënten in het benutten van hun mogelijkheden om inhoud te geven aan hun leven. Hierbij richten wij ons op het wonen en werken/ participeren als belangrijke voorwaarden om hun leven weer op de rit te krijgen. Wij bieden begeleiding in de regio’s Rivierenland, Centraal Gelderland en Foodvalley. In Tiel, Beneden-Leeuwen en Druten bieden we ook ontwikkelingsgericht wonen aan. Wij zijn gespecialiseerd in complexe-, meervoudige, psychiatrische en psychosociale problematiek.

Wat houdt de functie in?

Voor minimaal drie dagdelen in de week begeleid en ondersteun jij onze bewoners op het gebied van persoonlijke verzorging en het schoonhouden van hun leefomgeving. In deze zorginstelling woont een groep cliënten met (ernstige) psychiatrische aandoeningen en/of psychosociale problematiek.

Als Gastvrouw of heer ondersteun en help jij mee aan herstel- en ontwikkelingsgerichte begeleiding voor onze cliënten met psychiatrische en/of psychosociale problematiek. De ondersteuning die jij biedt is per cliënt verschillend maar richt zich op zelfredzaamheid en volwaardig burgerschap van de cliënt. Jij stimuleert hen in een gezonde levensstijl en ondersteunt hen bij het doen van de was of andere huishoudelijke taken. Je zorgt er samen met de bewoners voor dat er gezonde maaltijden op tafel komen. Je helpt hen bij het opruimen van hun eigen kamer. Natuurlijk ben jij er ook voor een praatje en om leuke dingen te organiseren voor de bewoners, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt! Jij zorgt voor een welkom en warm gevoel, hierdoor ben je ook een vertrouwd aanspreekpunt. Jij houdt je dus bezig met de ADL- en HDL-werkzaamheden waarbij je een goed oog voor detail en gevoel voor sfeer en hebt. Je signaleert veranderingen en bijzonderheden van cliënten en rapporteert aan je collega’s.

Wie ben jij?

  • Je hebt een relevante afgeronde zorgopleiding op minimaal mbo-2 niveau, zoals Helpende Welzijn.
  • Enige ervaring met de doelgroep is een pré.
  • Je bent minimaal 3 dagdelen in de week beschikbaar, tussen 14:30 en 19:30 uur. (geen weekend en feestdagen)
  • Je bent in het bezit van minimaal MBO-2 niveau diploma, bijvoorbeeld Zorg en Welzijn;
  • Je houdt ervan om lekker bezig te zijn met huishoudelijke taken en bent er echt ter ondersteuning van de bewoners en begeleiders.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een klein en hecht team. Er heerst huiselijk sfeer binnen deze mooie locatie.

Een gastvrouw of gastheer krijgt bij ons een vergoeding van maximaal 2.614,- bruto per maand op basis van 36 uur per week (schaal 3 conform CAO Sociaal Werk). Bij start ontvang je een jaarcontract. En daarnaast krijg je:

  • Boven op je salaris krijg je 8% vakantiegeld en een aantal verlofdagen.
  • Vergoeding voor je reiskosten conform CAO Sociaal Werk;
  • Een bonus voor jou als door jouw inspanning nieuwe collega’s binnen bepaalde zorgfuncties in de organisatie starten;
  • Én bij ons heb jij veel inspraak op je werkrooster, zodat jij een goede werk/privé balans hebt.

Interesse?

Ben jij de gastvrouw of heer die wij zoeken? Stuur je cv en motivatie naar recruitment@allerzorg.nl  of bel voor meer informatie naar Irene via 06-40864364.