Assistent Werkbegeleider (36-40 uur)

Voor de sociale werkplaats locatie in Wageningen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Als Assistent Werkbegeleider ga jij je bezig houden met het uitzetten van hands-on productiewerk. Jij beoordeelt wat voor werk is, wat de kwaliteitseisen zijn, wat voor deelnemers er zitten en wat hun competenties zijn. Ook houdt je de voortgang van het productieproces in de gaten. Bij Compleet Mensenwerk willen we dat iedereen zo volledig en zelfstandig mogelijk kan participeren in de maatschappij. Wij gaan ervan uit dat ieder mens een zinvolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij, ook als je leven om allerlei redenen niet op orde is.

compleet-mensenwerk_1980_1290_05

Wat ga je doen?

Om acht uur start je jouw werkdag op de locatie in Wageningen. Samen met de senior werkbegeleider kijken jullie per dag wat is het werkaanbod is. Aan de zes tafels waar aan gewerkt kan worden zitten elke dag wisselende deelnemers. Je werkt zelf ook mee aan het lichte productiewerk. En je checkt natuurlijk ook de voorraden.

Je biedt begeleiding op de werkvloer en geeft instructies waar nodig, checkt of de aantallen kloppen en de order op tijd klaar is. Jouw motiverende en stimulerende kwaliteiten komen hierin goed van pas. Je kijkt of iedereen lekker aan het werk is en stuurt waar nodig aan. Wanneer je signaleert dat een deelnemer niet lekker in z’n vel zit heb je hier extra aandacht voor en schakel/ rapporteer je met de senior werkbegeleider of ambulant begeleider.

Je draagt bij aan een zinvolle dag invulling van de kandidaten. Je helpt mensen, laat merken dat ze gezien worden. Je erkent hun kwaliteiten. Je bekijkt ontwikkel mogelijkheden. Talenten worden gezien en benut. Hier haal jij dan ook voldoening uit!

Dagelijks heb je contact veel met senior werkbegeleider. In dit kleine gedreven team op gebied van participatie kun je veel van elkaar leren. Samenwerken en Ontwikkeling staan hier centraal.

Wie ben jij?

  • Je bent bekend met productie werk en hebt affiniteit/ ervaring met de doelgroep.
  • Je bent 36 – 40 uur beschikbaar.
  • Je hebt minimaal een zorgopleiding behaald op mbo-3 niveau.
  • Jij steekt graag de handen uit de mouwen, je schrikt niet van grof taalgebruik. Je staat stevig in je schoenen, en deinst er niet voor terug om kandidaten aan te spreken op hun gedrag.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een klein en gedreven team met participatiecoaches, een teamleider en de afdeling training en ontwikkeling. En natuurlijk jouw directe aanspreekpunt, de senior werkbegeleider.

Wij bieden jou bij start een tijdelijk contract met uitzicht op onbepaalde tijd. Natuurlijk wordt je voor jouw inspanningen beloond met een met passend salaris tussen € 1.800 en € 2.400,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring. Bovenop je salaris krijg je 8% vakantiegeld en een vergoeding voor je reiskosten.

 

Interesse?

Leuk, wij leren je graag beter kennen. Stuur mij je cv en motivatie via recruitment@allerzorg.nl Meer weten over de functie? Bel Irene via 06-40864364

Interne sollicitanten hebben voorrang.