Projectleider GGZ (tijdelijk)

Ben jij een ervaren projectleider die gedreven is om sluitende veranderingen door te voeren? Heb je affiniteit met de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en ben je bedreven in het implementeren van nieuwe structuren? Dan is deze uitdagende rol als Projectleider GGZ iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar een Projectleider GGZ voor zo’n 16 a 20 uur per week voor de duur van 3 tot 6 maanden. Deze opdracht is zowel op interim-/zzp- als contractbasis mogelijk. Je richt je op de regio Gelderland, Oost-Brabant en Limburg.

compleet-mensenwerk_1980_1290_05

Projectleider GGZ (tijdelijk)

Wat ga je doen?

Als Projectleider GGZ ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van een nieuwe structuur voor de supportteams binnen onze GGZ-pijler, bestaande uit Woonzorgnet, PGZ en Compleet Mensenwerk. In de nieuwe structuur moeten verschillende functies/afdelingen, zoals zorgbemiddeling, clientbureau, zorgadministratie, managementassistentes en receptie, een optimale plek en positie krijgen en worden ingezet op ‘ pijler-brede’ basis. Het doel van dit project is om de samenwerking te intensiveren, synergie te begeleiden, werkprocessen te uniformeren en voor medewerkers de mogelijkheid bieden om voor meerdere b.v.’s werkzaam te zijn.

We verwachten dat de nieuwe structuur tegen de zomerperiode helder en operationeel is.

Onze organisatie

Onze organisatie is een dynamische en snelgroeiende private zorgorganisatie, die gaat voor ‘andere zorg’ waar kwaliteit van leven en positieve gezondheidszorg van de cliënten en bewoners centraal staan. In Nederland bieden wij zorg in drie pijlers: Woonzorg, Thuiszorg en Geestelijke gezondheidszorg. Binnen de pijler Geestelijke gezondheidszorg vallen de verschillende labels PGZ, Woonzorgnet en Compleet Mensenwerk.

Wie ben jij

  • Je hebt een hbo-opleiding richting bedrijfskunde, organisatieontwikkeling of gezondheidszorg.
  • Aantoonbare ervaring met het succesvol leiden van complexe projecten op het gebied van organisatieverandering.
  • Woonachtig in de regio Gelderland, Oost-Brabant of Limburg.
  • Kennis van en ervaring met de geestelijke gezondheidszorg is een sterke pre.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te schakelen tussen verschillende belanghebbenden.
  • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.
  • Resultaatgericht en in staat om binnen strakke deadlines te werken.
  • Teamspeler met leiderschapskwaliteiten.

Interesse?

Is je interesse gewekt? Reageer dan direct! We kijken uit naar je sollicitatie. Neem contact op met Riana den Boef 06-38994845 of mail naar recruitment@pgz.nu

Eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Hanne Derickx via 06 – 22 86 49 56.

 

We kijken uit naar jouw reactie!